Hvorfor lige her?

Der kan være mange gode grunde til, at man ender i forskellige jobs. Jeg har ofte overvejet, hvordan man ender i lige nøjagtigt jobbet som bedemand.

Men det virker egentlig fornuftigt nok. Der er nemlig ikke noget der tyder på, at vi pludselig skulle stoppe helt med at dø. Så længe der er dødsfald, er der jo samtidig også arbejde for en bedemand. At begravelsesritualerne kan skifte, er der nok ingen tvivl om. Men det vil jo handle for bedemanden om, at han skal følge med tiden, og kunne tilbyde de former for begravelse, som der efterspørges. Set i det lys, er det jo et job der kræver at man følger med i en løbende udvikling, og altid med kundens behov for øje.

Derfor synes jeg egentlig, at det giver ret fin mening, at man ender i det job, fordi det jo egentlig byder på meget mere, end bare dødsfald. Det synes jeg i hvert fald, er en interessant vinkel på det.

Comments are closed.

Post Navigation