Sikkerhed i skilteskoven

Et ofte benyttet begreb, er begrebet om skilteskoven. Jeg tror de færreste faktisk kender skoven, men det er vel et ret malende udtryk for noget, de flest sagtens kan forestille sig.
Der er heldigvis også mange gode grunde til, at vi skal have så mange forskellige skilte derude i de offentlige rum.
Først og fremmest handler det om information og sikkerhed.
Derfor ser man også en masse sikkerhedsskilte derude i skilteskoven. Grundformen på sådanne skilte er vel ret simpel. Det skal være let genkendeligt, hurtigt forstået og dermed bringe sikkerhedsbudskabet videre til alle de, der måtte have brug for at være ekstra opmærksomme.
Det er faktisk ret interessant, hvordan sådanne skilte kan tolkes uanset hvilket sprog man taler. På den måde, bliver skilte en ret universal måde at kommunikere på. Med andre ord, kan man sige at et skilt både kan være en ret simpel, men samtidig en ret kompleks måde at kommunikere på.

emergeny-escape-1444953

Comments are closed.

Post Navigation