Hvem gider fysiske butikker?

Man kunne i den forgangne uge se i medierne, at nu bliver discountbutikkerne udfordret af webshops som tilbyder at sælge og bringe dagligvarer ud til folk. Endda til priser, som de vil matche i forhold til de etablerede butikker.

I den forbindelse kan man spørge sig selv. Hvem gider så at handle i fysiske butikker? Hvis prisen er den samme, måske billigere, og du endda får bragt dine varer til døren. Jamen, er der så nogen grund til, at skulle handle på givne tidspunkter, stå i kø ved kassen og selv kæmpe med at få alle sine varer fragtet hjem? – Mit umiddelbare svar bliver nej. Dét at man kan handle når man har tid, og at man får bragt sine varer til døren, når man alligevel er hjemme. Det har jeg svært ved at se at de fysiske butikker vil kunne konkurrere med.

Jamen, hvad så hvis jeg lige mangler en liter mælk her og nu? Så må man selvfølgelig afsted. Men, spørgsmålet er om det ikke blot er et spørgsmål om tid. For, der må uden tvivl også være et marked for, at kiosker og lignende kan tilbyde lignende lokale services, hvor folk bestiller og der så sendes et bud med de bestilte varer – eksempelvis inden for 1 time. Én ting er i hvert fald sikkert.

Det bliver spændende at følge udviklingen inden for dagligvareområdet.

1161184_26569319

Comments are closed.

Post Navigation