Transport

Der findes et væld af transportmuligheder, og de har vel alle deres fordele og ulemper. Disse transportmuligheder findes i såvel privat som offentligt varianter, oftest er det et spørgsmål om likviditet om man vælger den ene eller anden løsning.

Rent geografisk, er der selvfølgelig også mere eller mindre oplagte valg. Helt grundlæggnede arbejder vi vel med tre forskellige transportkategorier. Dem på vand, dem på land og dem i luften. Den hurtigste af de tre er dog uden tvivl at rejse via luft, at rejse med fly.

Nogen gange kan man endda opleve, at det udover at være det hurtigste alternativ også kan være det billigste alternativ. På nogen ruter er konkurrencen så hård, at priserne er nærmest uvirkeligt lave. Omvendt, findes der selvfølgelig også ruter, hvor efterspørgslen er lav, konkurrenceformen er monopol, og hvor selskabet helt selv kan sætte en pris. På trods af det, er flytransport dog stadig rigtig effektivt.

Den største ulempe ved at flyve, er dog det massive apparat man skal igennem, før man kan gå om bord på flyet. Man kan givetvis dæmme op for en del af det, hvis man havde et privatfly, det har jeg dog ikke, og må i stedet kæmpe mig igennem check-in, security og så den lange ventetid som kommer mellem de to stop, og så flyets afgangstidspunkt. – Når det er skrevet, så er transporttiden dog stadig imponerende lav, og den kan man ikke konkurrere med, med andre transportmidler.

737792_46124680

Comments are closed.

Post Navigation