Flat-rate!

Mobiltelefonerne gløder og det er helt perfekt for teleselskaberne.
I den seneste tid har det været bragt i forskellige medier, at danserne får smartphone-stress, at de simpelthen bliver syge af et overdrevet forbrug af deres smartphones.
I det anden ende sidder teleselskaberne og tjener, formentlig gode, penge på dette overforbrug. Trods dette, er det umiddelbare indtryk man får, at deres abonnementsløsninger ikke helt er tilpasset dette nye brugsmønster hos forbrugerne. Om ikke andet, så i hvert fald til forbrugernes fordel. I den ideelle verden, burde et abonnement vel sagtens være flat-rate, hvor folk kan bruge det alt hvad de magter både tale, tekst og data. Det er klart, at der må være et store svingninger i de forskellige kunderne forbrugsmængde, dog må man kunne ramme en pris hvor det også fremadrettet er en forretning for teleselskaberne.
Med den udvikling man ser inden for smartphones, peger mange ting også i retning af, at det nok bliver dataen som bliver den ressource en smartphone reelt skal bruge fremadrettet. Dataforbindelsen åbner nemlig op for mange af de muligheder som eksempelvis tale og tekst i mobilabonnementet tidligere dækkede.
Så, for mig at se må det helt sikkert være en prismodel, som bør definere fremtidens telemarked.

606091_63325786

Comments are closed.

Post Navigation