Standard eller Individuel?

På det store internet, findes der efterhånden så mange standard løsninger på de mange udfordringer eller problemer som folk måtte stå med.

Men i en verden fyldt med standardløsninger, er der dog også stadig behov for individuelle løsninger eller tilpasninger. Det er i det tilfælde, at man kan få behov for en webudvikler. Webudvikler er vel vores tid tømrer. Hvis du skal have bygget et ekstra skur, så ringer du efter tømreren. Hvis du skal have bygget lidt ekstra til din hjemmeside, så ringer du til webudvikleren. På den måde, er historien den samme selvom teknologien har udviklet sig.
Heldigvis findes der altid dygtige folk, som kan hjælpe en i mål med sine projekter. Man behøver heldigvis ikke at kunne alle håndværk selv, når bare man kender nogen der kan.

Jeg kan ihvertfald se, at det har øget produktivteten væsentligt, siden vi har fået fjernet de små knaster, og sat systemerne rigtigt sammen. Der er altid en god grund til at få opdateret sine systemer løbende.

Comments are closed.

Post Navigation