Monthly Archives: september 2015

You are browsing the site archives by month.

Vand i kælderen!

Selvom sol og varme kan være tvivlsomme gæster i løbet af sommeren, så er der én ting man altid kan være sikker på. Det er nemlig at der kommer urimelige mængder regn i løbet af efteråret. Den mængde regn, resulterer for manges vedkommende i vand i kælderen.
Nu er det store spørgsmål selvfølgelig. Behøver det at gå sådan hver gang?
Det oplagte svar er selvfølgelig nej. For der er faktisk en hel del, man kan gøre for at sikre sin kælder imod den årlige oversvømmelse. Det er nemlig ret irriterende, at kunne konstatere at man igen har fået vand i kælderen. Derfor er mit bedste forslag også, at man gør hvad der er muligt for at undgå den situation.
Man kan gøre en del selv, men man kan også få hjælp fra professionelle som selvfølgelig har en del erfaring i at sikre kældere imod vand. Uanset hvad, vil jeg i hvert fald foreslå at man gør noget for at sikre sin kælder, inden vi for alvor kommer ind i regntiden.

down-the-drain-1226639

Endelig tid til et nyt indlæg

Bare rolig. Jeg ved godt hvad vi har tænkt. Men det i har slet ikke ret i jeres antagelse. Nej! Jeg har ikke glemt den her blog. Jeg har bare haft travlt med en masse andet. Men nu er det blevet tid til et nyt blogindlæg.

Tiden går hurtigt når det er sommer og solen skinner. Men nu er det heldigvis blevet efterår og regnvejr. Derfor håber jeg nu også på, at der bliver bedre tid til at skrive indlæg her på bloggen. Efteråret kræver på mange måder, at man tager sig andre forholdsregler en om sommeren. En af de forholdsregler kunne helt naturligt være, at man opholder sig mere indenfor i ly for det voldsomme vejr som skylder ind over landet.

Netop den tid kan man så helt konkret bruge på at skrive blogindlæg, og det har jeg tænkt mig at gøre. Så glæd jer til, at der snart vil komme mange nye indlæg her på bloggen.

 

keyboard-3-1195697