Monthly Archives: oktober 2013

You are browsing the site archives by month.

Røg i skorstenen

Der findes et hav af skorstene derude i horisonten. Der findes nærmest ingen virksomheder, som ikke har en industriskorsten stående ved deres bygning. Det betyder samtidig, at der selvfølgelig må være nogen som bygger de her skorstene.

Jeg har ledt lidt på internettet for at finde ud af, hvor man køber de her skorstene henne. Der findes et hav af teknikker i forbindelse med produktionen af en stålskorsten. Et fælles træk for de forskellige typer ser dog umiddelbart ud til at være, at man i høj grad laver en løsning, som passer til den enkelte kundes krav.

Jeg synes let man kan blive fascineret når man opdager virksomheder, som opererer inden for nicher, og det vil jeg mene er tilfældet, når man producerer skorstene til industrien. For, de færreste kan vel være i tvivl om, at der netop står mange skorstene rundt omkring i landet, og at der derfor må være en efterspørgsel efter produktet i hele landet.

Dermed bliver det også helt naturligt plads til virksomheder som er rigtig dygtige til at lave lidt præcis stålskorstene.

1402448_56004938