Author Archives: Admin

Hvorfor lige her?

Der kan være mange gode grunde til, at man ender i forskellige jobs. Jeg har ofte overvejet, hvordan man ender i lige nøjagtigt jobbet som bedemand.

Men det virker egentlig fornuftigt nok. Der er nemlig ikke noget der tyder på, at vi pludselig skulle stoppe helt med at dø. Så længe der er dødsfald, er der jo samtidig også arbejde for en bedemand. At begravelsesritualerne kan skifte, er der nok ingen tvivl om. Men det vil jo handle for bedemanden om, at han skal følge med tiden, og kunne tilbyde de former for begravelse, som der efterspørges. Set i det lys, er det jo et job der kræver at man følger med i en løbende udvikling, og altid med kundens behov for øje.

Derfor synes jeg egentlig, at det giver ret fin mening, at man ender i det job, fordi det jo egentlig byder på meget mere, end bare dødsfald. Det synes jeg i hvert fald, er en interessant vinkel på det.

Anbefalinger modtages

Når man skal vælge nye IT-systemer, kan der være en hel masse faktorer som spiller ind, når man skal vælge det ene system frem for et andet.

Den faktor som oftest har vejet tungest for mit vedkommende, er når jeg har fået personlige anbefalinger. Man kan læse mange anmeldelser, gøre sig mange indtryk af demo versioner, men i sidste ende, så er en personlig anbefaling det bedste. Når en anden person synes et system er så godt, at vedkommende vil anbefale det til andre. Så tror jeg på, at det er et godt system. Den seneste anbefaling jeg har fået, var et dansk CRM system. Jeg har længe overvejet hvilket CRM system jeg ville benytte. Da jeg så fik dette system anbefalet, måtte jeg give det et kvalificeret forsøg.

Dette betød i sidste ende, at det nu er dét system jeg har valgt at bruge. Det var en hurtig og let proces, og jeg er altid glad for, at modtage nye anbefalinger.

grandcomputer-1-1243229

Flot design eller grimt design?

Der findes mange former for design. En af de, som efterhånden fylder en del i de fleste menneskers hverdag, er webdesign. Det er også en ting, som mange mennesker har en holdning til. Det er nemlig slet ikke så vanskeligt, at tage stilling til, hvorvidt man synes godt eller dårligt om en hjemmeside.

Det er faktisk lige dér, den virkelige test af et webdesign foregår. Man kan nemlig have gjort sig nok så mange strategiske overvejelser i forhold til sit design. Men i sidste ende, så handler det jo om, hvad den besøgende synes om designet. Mindst lige så vigtigt, er det selvfølgelig at den besøgende kan finde de informationer, som er vigtig for den besøgende.

På den måde, er der selvfølgelig mange faktorer, at tage hensyn til, når man skal beslutte sig for et webdesign. Men, hvis man til gengæld lykkedes med sit designvalg, så er der også gode muligheder for, at man kan få en populær hjemmeside.

web-masters-1389106

Vand i kælderen!

Selvom sol og varme kan være tvivlsomme gæster i løbet af sommeren, så er der én ting man altid kan være sikker på. Det er nemlig at der kommer urimelige mængder regn i løbet af efteråret. Den mængde regn, resulterer for manges vedkommende i vand i kælderen.
Nu er det store spørgsmål selvfølgelig. Behøver det at gå sådan hver gang?
Det oplagte svar er selvfølgelig nej. For der er faktisk en hel del, man kan gøre for at sikre sin kælder imod den årlige oversvømmelse. Det er nemlig ret irriterende, at kunne konstatere at man igen har fået vand i kælderen. Derfor er mit bedste forslag også, at man gør hvad der er muligt for at undgå den situation.
Man kan gøre en del selv, men man kan også få hjælp fra professionelle som selvfølgelig har en del erfaring i at sikre kældere imod vand. Uanset hvad, vil jeg i hvert fald foreslå at man gør noget for at sikre sin kælder, inden vi for alvor kommer ind i regntiden.

down-the-drain-1226639

Endelig tid til et nyt indlæg

Bare rolig. Jeg ved godt hvad vi har tænkt. Men det i har slet ikke ret i jeres antagelse. Nej! Jeg har ikke glemt den her blog. Jeg har bare haft travlt med en masse andet. Men nu er det blevet tid til et nyt blogindlæg.

Tiden går hurtigt når det er sommer og solen skinner. Men nu er det heldigvis blevet efterår og regnvejr. Derfor håber jeg nu også på, at der bliver bedre tid til at skrive indlæg her på bloggen. Efteråret kræver på mange måder, at man tager sig andre forholdsregler en om sommeren. En af de forholdsregler kunne helt naturligt være, at man opholder sig mere indenfor i ly for det voldsomme vejr som skylder ind over landet.

Netop den tid kan man så helt konkret bruge på at skrive blogindlæg, og det har jeg tænkt mig at gøre. Så glæd jer til, at der snart vil komme mange nye indlæg her på bloggen.

 

keyboard-3-1195697

Sikkerhed i skilteskoven

Et ofte benyttet begreb, er begrebet om skilteskoven. Jeg tror de færreste faktisk kender skoven, men det er vel et ret malende udtryk for noget, de flest sagtens kan forestille sig.
Der er heldigvis også mange gode grunde til, at vi skal have så mange forskellige skilte derude i de offentlige rum.
Først og fremmest handler det om information og sikkerhed.
Derfor ser man også en masse sikkerhedsskilte derude i skilteskoven. Grundformen på sådanne skilte er vel ret simpel. Det skal være let genkendeligt, hurtigt forstået og dermed bringe sikkerhedsbudskabet videre til alle de, der måtte have brug for at være ekstra opmærksomme.
Det er faktisk ret interessant, hvordan sådanne skilte kan tolkes uanset hvilket sprog man taler. På den måde, bliver skilte en ret universal måde at kommunikere på. Med andre ord, kan man sige at et skilt både kan være en ret simpel, men samtidig en ret kompleks måde at kommunikere på.

emergeny-escape-1444953

Grillens mange muligheder

En grill giver uendelig mange muligheder, når man skal tilberede forskellige typer af kød. Det kan en gang imellem være nødvendigt, med forskelligt tilbehør før at man kan tilberede bestemte stykker kød. Det kan eksempelvis være, at man skal have grillet noget vildt, fjerkræ, pizza eller noget helt fjerde.

Uanset hvilken særlig type mad, man ønsker at tilberede så findes der selvfølgelig et stykke tilbehør, som gør det muligt. Når man ser på det, på den måde, så er grillen nemlig ret alsidig i forhold til at skabe gode madoplevelser. Men udstyr og tilbehør gør det selvfølgelig ikke alene. Det handler også om, at man skal have styr på, hvordan kødet nu faktisk også skal tilberedes.

Dit grill tilbehør kan hjælpe dig med en del, men det gør det altså ikke alene. Det kræver noget erfaring og viden om forskellige typer af tilberedning. Har du styr på det, så bliver uden tvivl en succes.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leje eller købe?

Der er efterhånden utænkeligt mange forskellige muligheder for at leje. Det seneste jeg har overvejet er at leje bærbar.

Udviklingen går efterhånden så hurtigt, at det giver ret god mening ikke at købe elektronik. Når man i stedet vælger at leje, så kan man jo netop udskifte sin bærbare efterhånden som ens behov måske også udvikler sig undervejs. Det giver i virkeligheden ret god mening. Derfor tror jeg også, at vi i løbet af de kommende år, vil se en forandring i måden folk køber deres elektronik.

Mange ting peger i retning af, at vi i højere grad vil betale et fast beløb hver måned, og så bare bruge efter behov. Derfor tror jeg også på, at det vil blive en mulighed med al vores elektronik. Så hvem ved, måske vi allerede har købt vores sidste bærbare, og at vi i fremtiden skal leje vores bærbare i stedet.

For en ting er i hvert fald sikker, det er at vi ikke stopper med at bruge bærbare foreløbigt.

900557_55136542

Lys i en mørk tid

Teknologien har altid udviklet sig, og vil formentlig også gøre det nogle år endnu.

Senest har jeg været på udkig efter en ny arbejdslampe. En arbejdslampe er ikke længere bare en arbejdslampe. Det nyeste er selvfølgelig, at man skal have en LED arbejdslampe.
Så vidt jeg kan forstå er fordelene ved denne type lampe mange.

På den ene side, loves det at man både kan opnå et bedre lys, og så endda med et reduceret strømforbrug.
Det er især i denne mørke tid, at man kan drage den store nytte af en god arbejdslampe. Men faktisk også hele året rundt, hvis man har indendørs-opgaver, hvor lyset af den ene eller anden grund kan være af tvivlsom karakter.

Selve behovet for arbejdslamper er ikke noget nyt, men dét at man udnytter LED teknologien, til arbejdslamper er klart fremtiden.
Med et bedre lys, samt et mere effektivt energiforbrug, så er jeg ikke i tvivl om, at min næste arbejdslampe bliver en LED arbejdslampe.

Hvem gider fysiske butikker?

Man kunne i den forgangne uge se i medierne, at nu bliver discountbutikkerne udfordret af webshops som tilbyder at sælge og bringe dagligvarer ud til folk. Endda til priser, som de vil matche i forhold til de etablerede butikker.

I den forbindelse kan man spørge sig selv. Hvem gider så at handle i fysiske butikker? Hvis prisen er den samme, måske billigere, og du endda får bragt dine varer til døren. Jamen, er der så nogen grund til, at skulle handle på givne tidspunkter, stå i kø ved kassen og selv kæmpe med at få alle sine varer fragtet hjem? – Mit umiddelbare svar bliver nej. Dét at man kan handle når man har tid, og at man får bragt sine varer til døren, når man alligevel er hjemme. Det har jeg svært ved at se at de fysiske butikker vil kunne konkurrere med.

Jamen, hvad så hvis jeg lige mangler en liter mælk her og nu? Så må man selvfølgelig afsted. Men, spørgsmålet er om det ikke blot er et spørgsmål om tid. For, der må uden tvivl også være et marked for, at kiosker og lignende kan tilbyde lignende lokale services, hvor folk bestiller og der så sendes et bud med de bestilte varer – eksempelvis inden for 1 time. Én ting er i hvert fald sikkert.

Det bliver spændende at følge udviklingen inden for dagligvareområdet.

1161184_26569319